LOGIN

Over

Drijvende kracht achter Nice Counseling is Monique de Nijs.  In diverse functies als directiesecretaresse bij een grote verzekeraar, office manager bij een advocatenkantoor en later als assistent bij uitvaarten, zag zij hoe mensen de grip konden kwijtraken over hun leven na een verlies:

“Verlies van baan, verlies van een partner na een scheiding of overlijden: het zijn allemaal vormen van rouw waar je doorheen moet. Daarnaast krijg je andere problemen: je moet ineens je eigen administratie gaan bijhouden, je tijd anders indelen of moet je misschien wel bezuinigen. En wat wil je eigenlijk met je leven na een scheiding of het verlies van je baan? Wie ben je dan nog, wat kan je? Het is een ware zoektocht om weergrip op je leven te krijgen.”

Nadat ze zelf op jonge leeftijd weduwe werd, heeft Monique ondervonden hoe moeilijk die zoektocht kan zijn zonder hulp.

"Ik was ineens de jonge weduwe, een hele andere positie. Men wilde wel helpen maar wist niet goed hoe en ik wist zelf ook helemaal niet hoe ik hiermee om moest gaan. Voor mij was dat de aanleiding om zelf opleidingen te gaan doen als professional organizer, lifecoach en rouwcounseler zodat ik anderen in ieder geval wel goed kon bijstaan"

In haar hoedanigheid als life coach en rouwcounseler coacht Monique veel mensen met dingen waar je na verlies tegenaan loopt, zoals het op orde brengen van je administratie, leren budgetteren,  structuur aanbrengen van je werkdag (time management) en  natuurlijk het op een goede manier doorstaan van je rouwproces.
Monique is een praktisch ingestelde vrouw, die met de nodige dosis humor goed in staat is mensen bij te staan en te begeleiden.

Inmiddels is Monique alweer jaren gelukkig getrouwd en met man en honden woonachtig in het midden van het land.


Ontvang jouw gratis e-book!

'Wat is letselschade' is een samenwerking tussen life-coach Monique de Nijs en letselschade advocaat Jan de Waard. Een uniek naslagwerk vol tips en uitleg. Dit e-book is jouw welkomstgeschenk bij inschrijving voor de Nice Counseling nieuwsbrief. Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt dit e-book per e-mail.

In haar hoedanigheid als life coach en rouwcounseler coacht Monique veel mensen met dingen waar je na verlies tegenaan loopt, zoals het op orde brengen van je administratie, leren budgetteren, structuur aanbrengen van hun werkdag (time management), en natuurlijk het doorstaan van hun rouwproces.
Monique is een praktisch ingestelde vrouw, die met de nodige dosis humor goed in staat is mensen bij te staan en te begeleiden.

Nice Counseling

KVK 80397441
BTW NL003442298B27
Telefoon +31 (0)6 13443838
E-mail monique@nicecouseling.nl

Algemene voorwaarden

© 2015 – 2021 Monique de Nijs | Alle rechten voorbehouden
Webdesign
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram