LOGIN

5 maart 2021

maart roert zijn staart

En roerige tijden zijn het nog steeds! Man, man, wanneer houdt het op?

Maart, ook het begin van het voorjaar en de voorjaarsschoonmaak. Schoonmaken en opruimen, het geeft een goed gevoel. Het gezegde is niet voor niets: Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

Als professional organizer en life coach ben ik bij veel mensen thuis geweest, die door allerlei omstandigheden (ziekte, letselschade, overlijden van partner) niet in staat waren hun huis op te ruimen of hun administratie bij te houden. Ik heb gezien hoe mensen daardoor nog meer stress kregen dan ze al hadden. Ik coachte ze dan om weer orde in de chaos te scheppen. Je wilt niet weten wat dat met mensen doet: Overzicht en orde ontstresst echt en is enorm belangrijk om weer een stuk eigenwaarde terug te vinden.

Door Covid heb ik het werk omgegooid naar online hulp: Goedkope, snelle en makkelijk te volgen e-cursussen met eventueel e-mail - of telefonische begeleiding. Samen met letselschade advocaat Jan de Waard, heb ik het gratis e-book Wat is Letselschade? geschreven. Hierin geven we uitleg over verschillende soorten letselschade , het juridische traject, waar je nog meer tegen aanloopt en hoe ik hiermee kan helpen. Gezien het aantal mensen dat het boekje inmiddels heeft gedownload, is het blijkbaar hard nodig.

Degenen die het e-book hebben aangevraagd, zijn nu ook geabonneerd op mijn nieuwsbrief. In de nieuwsbrief maart (die op 15 maart verschijnt) geef ik tijdelijk 50% korting op de e-cursus Je Administratie op Orde en geef ik het e-book Organiseer je Huis cadeau. Dus ken of ben je iemand die wat hulp kan gebruiken......

Ik zeg: fris en fruitig het voorjaar in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gratis: 4 daagse e-mail cursus Groener Huishouden

Schrijf je nu in voor de Nice Counceling nieuwsbrief en krijg GRATIS de 4 daagse e-mailcursus Groener Huishouden!

Vier dagen één e-mail met daarin:
Dag 1: Groener schoonmaken, dag 2: Boodschappen zonder plastic, dag 3: Regenwater opvangen en dag 4: Makkelijke moestuin.

 

Professional Organizing werkt door mensen zo te coachen dat ze zelf weer hun administratie kunnen bijhouden, hun huis kunnen opruimen, leren budgetteren enz. Bij Monique kan dit door het volgen van haar online cursussen en/of het downloaden van haar e-books.

Nice Counseling

KVK 80397441
BTW NL003442298B27
Telefoon +31 (0)6 13443838
E-mail monique@nicecouseling.nl

Algemene voorwaarden

© 2015 – 2021 Monique de Nijs | Alle rechten voorbehouden
Webdesign
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram