LOGIN

E-courses

€69,-

Back in Control

Ben je gescheiden of ben je je baan kwijt en heb je moeite met je nieuwe positie in je omgeving? Vind je het moeilijk om je leven weer op orde te krijgen en wil je weer grip op je leven krijgen?

Start nu!

€69,-

Verlies Verwerken

De e-cursus Verlies Verwerken is bestemd voor iedereen die iemand heeft verloren en hulp kan gebruiken om door zijn/haar rouwperiode heen te komen.

Start nu!

€69,-

Time Management

Ben je ook zo moe na een werkdag en dan met name van het idee dat je veel meer uit je dag had kunnen halen? Leer je hoe je weer kunt werken met meer focus en zonder afleiding.

Start nu!

€69,-

Je administratie op orde

Heb je door omstandigheden (ziekte/ontslag) je administratie laten versloffen en weet je nu niet meer je verder moet? Na deze cursus is het een koud kunstje om het zelf bij te houden.

Start nu!

€69,-

De Basis van Budgetteren

Budgetteren kun je leren, hoor je vaak. Dat klopt. In deze online cursus leer je hier alles over. Als bonus krijg je bij deze cursus ook het Nice Food Plan met recepten en ideeën!

Start nu!Ontvang jouw gratis e-book!

'Wat is letselschade' is een samenwerking tussen life-coach Monique de Nijs en letselschade advocaat Jan de Waard. Een uniek naslagwerk vol tips en uitleg. Dit e-book is jouw welkomstgeschenk bij inschrijving voor de Nice Counseling nieuwsbrief. Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt dit e-book per e-mail.

In haar hoedanigheid als life coach en rouwcounseler coacht Monique veel mensen met dingen waar je na verlies tegenaan loopt, zoals het op orde brengen van je administratie, leren budgetteren, structuur aanbrengen van hun werkdag (time management), en natuurlijk het doorstaan van hun rouwproces.
Monique is een praktisch ingestelde vrouw, die met de nodige dosis humor goed in staat is mensen bij te staan en te begeleiden.

Nice Counseling

KVK 80397441
BTW NL003442298B27
Telefoon +31 (0)6 13443838
E-mail monique@nicecouseling.nl

Algemene voorwaarden

© 2015 – 2021 Monique de Nijs | Alle rechten voorbehouden
Webdesign
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram