LOGIN

Time Management

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€69,-

Ben je ook zo moe na een werkdag en heb je het idee dat je veel meer uit je dag had kunnen halen?

Waarschijnlijk heb je niet goed geconcentreerd kunnen werken en ben je teveel afgeleid geweest door collega's, mail, telefoon etc.

In deze online cursus leer je hoe je weer kunt werken met meer focus en zonder afleiding. Na een stukje theorie over gedrag ga je meteen alles wat je leert in de praktijk brengen. In 7 lessen leer je hoe je een rustige werkplek creëert, ga je gefocust werken, weet je valkuilen te vermijden en krijg je tips voor een fijne werkdag.

Om de cursus te starten, druk dan op de knop 'Neem deel aan deze cursus' en reken af. Heb je de cursus al (eerder) gekocht? Log dan in om te beginnen.


Ontvang jouw gratis e-book!

'Wat is letselschade' is een samenwerking tussen life-coach Monique de Nijs en letselschade advocaat Jan de Waard. Een uniek naslagwerk vol tips en uitleg. Dit e-book is jouw welkomstgeschenk bij inschrijving voor de Nice Counseling nieuwsbrief. Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt dit e-book per e-mail.

In haar hoedanigheid als life coach en rouwcounseler coacht Monique veel mensen met dingen waar je na verlies tegenaan loopt, zoals het op orde brengen van je administratie, leren budgetteren, structuur aanbrengen van hun werkdag (time management), en natuurlijk het doorstaan van hun rouwproces.
Monique is een praktisch ingestelde vrouw, die met de nodige dosis humor goed in staat is mensen bij te staan en te begeleiden.

Nice Counseling

KVK 80397441
BTW NL003442298B27
Telefoon +31 (0)6 13443838
E-mail monique@nicecouseling.nl

Algemene voorwaarden

© 2015 – 2021 Monique de Nijs | Alle rechten voorbehouden
Webdesign
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram